Andreea Esca a dezvăluit ce poartă sub pupitrul știrilor. Nu te-ai fi așteptat la asta /FOTO

Data publicării:
Andreea Esca, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, sursa foto Instagram

Andreea Esca s-a fotografiat chiar înainte de a intra în direct. Fanii au rămas șocați. 

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Este prezentă în casele românilor de peste 26 de ani și a cucerit inimile tuturor cu un salut devenit celebru. 


Andreea Esca a dezvăluit ceea ce multe persoane și-ar fi dorit să afle. Cum suntt îmbrăcați prezentatorii de televiziune care stau doar la pupitru?


Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în spatele unui look elegant să se ascundă de fapt o ținută sport. Andreea Esca s-a fotografiat chiar înainte de a intra în direct și le-a dezvăluit fanilor secretul ei. 


Chiar dacă în partea de sus purta un sacou verde elegent, vedeta era încâlțată cu pantofi sport și purta o pereche de pantaloni cu buline. 


”În culise, fără secrete”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei. 

 


Fotografia a fost apreciată de 17 mii de fanii și a primit sute de comentarii. 


„Eram sigur că de la brâu în jos poți să ai și pantaloni scurți/ Tu nu mai ai nevoie să le mai citești (n.red. știrile)! Ești prea perfectă în tot ! / Cât de cool poți să fii/ Mereu ți-am admirat naturalețea. Cred că de la adidași se... trage”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

 

Andreea Esca susține că ultimul an a fost foarte dificil pentru ea, din cauza pandemiei de coronavirus: 

 

„Foarte greu. N-am avut, pana acum, probleme, in adevaratul sens al cuvantului. Nici cu familia, nici cu apropiatii, n-am trecut prin lucruri grele pana acum. Asa ca eu as putea spune ca, pentru mine, 2020 a fost cel mai greu an. Si personal, si profesional. Poate ca nu sunt eu in stare sa duc foarte mult, nefiind obisnuita cu lucruri grele, dar mi s-a parut ca lumea a luat-o razna complet. N-am mai recunoscut oameni, reactii. Cand ajungi intr-un moment de criza, e interesant cum reactioneaza oamenii si, pentru mine, a fost foarte curios sa vad ca multi au avut niste reactii la care nu ma asteptam. Am trecut toti printr-o perioada care ne-a zguduit”, a dezvăluit Andreea Esca în cadrul emisiunii #NEXTHASHTAG. 


Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor '90, iar din 1 decembrie 1995 și-a început cariera de prezentatoare pentru Știrile Pro TV. Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România și una dintre cele mai îndrăgite de publicul român.

 

Citește și: Anamaria Prodan, o nouă declarație de iubire pentru Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a anunțat divorțul 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel