Iulia Albu, pregătită să devină mămică din nou. Câți copii își dorește fosta soție a lui Mihai Albu: "Mă văd și adoptând"

Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a făcut dezvăluiri inedite din viața sa. Designerul își dorește să devină mămică din nou și chiar să adopte.

Recent, Iulia Albu a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața personală. Invitată în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță, designerul a vorbit despre planurile sale de viitor. Potrivit acesteia, relația cu Mihai Alexandru (Mike) este una extrem de strânsă și își doresc să ajungă în fața altarului cât mai repede. Mai mult decât atât, cei doi își doresc chiar copii.

Iulia Albu a recunoscut că se vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă și devenină mamă, cel puțin de două ori.

„Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață.”, a declarat Iulia Albu.

 

Anamaria Prodan, noi declarații despre scandalul divorțului dintre ea și Reghe: "Este stop-joc. O să acționez în judecată"

 

Creatoarea de modă a mărturisit că își dorește chiar să adopte un copil, însă îi este teamă că acesta nu se va integra în familie.

„Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu.

Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a mai spus Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel