Anamaria Prodan, noi declarații despre scandalul divorțului dintre ea și Reghe: "Este stop-joc. O să acționez în judecată"

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan a răbufnit și a făcut noi declarații despre scandalul dintre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Toată lumea a fost în stare de șoc, după ce Lurențiu Reghecampf a declarat că el și Anamaria Prodan divorțează. Cu toate astea, sexy-impresara vrea să le arate tuturor că acest lucru nu se va întâmpla și că dragostea lor este mai presus decât orice.

Recent, Anamaria Prodan a declarat că va apela la instanță dacă se va mai vorbi despre presupusul divorț. Amenințarea vine la scurt timp după ce impresara a publicat pe rețelele de sociaalizare câteva conversații cu soțul ei.

“Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

 

Anamaria Prodan, despre Reghe: “E matrița bărbatului perfect”

 

“Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale, , a mai subliniat celebra impresară pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel