Iulia Albu o face praf de Andreea Tonciu: „Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Tonciu, despre care spune că arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva. 

Andreea Tonciu a fost luată în vizor de criticul de modă Iulia Albu, care nu a avut cuvintre prea frumoase la adresa stilului vestimentar al fostei asistente Tv. 

Invitată în platoul „La Măruță”, de la Pro Tv, Iulia Albu s-a dezlănțuit. 

 

 

”Nu este o idee rea să combinați piesele sport cu o încălțăminte specială sau cu sandale. Este un trend care pare puțin învechit. Mă agită însă toată situația asta cu biciul lui Ivan. Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”, a spus Iulia Albu despre ținuta Andreei Tonciu.

 

Nici Antonia nu a scăpat de ochiul vigilent al temutului critic de modă, care a găsit nepotrivit modul în care artista a combinat articolelel vestimentare.

 ”Este o piesă foarte interesantă, caracteristică brandului care a creat-o, dar nu aș accesoriza-o decât cu bocanci sau cu pantofi sport, mai ales că ea are un corp care îi permite asta. Nu are nevoie să se ridice pe acele tocuri să pară mai înaltă. Are picioarele lungi și nu trebuie să pară mai lungi decât sunt. Nu înțeleg aceste obsesii”, a mai spus Iulia Albu la ProTV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel