Iulia Albu o desființează pe Oana Roman: „Nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu a desființat-o pe Oana Roman. Captură Foto Protv
Descriere foto: Iulia Albu a desființat-o pe Oana Roman. Captură Foto Protv

Iulia Albu i-a declarat război fiicei lui Petre Roman. Temutul critic de modă a analizat dur stilul și atitudinea pe care le afișează pe internet Oana Roman.

La rubrica „Marțea Neagră” din această săptămână, Iulia Albu a analizat stilul Oanei Roman. 

Deși fiica lui Petre Roman a slăbit considerabil și și-a transformat total stilul vestimentar, criticul de modă nu vede cu ochi buni alegerile acesteia, considerând nepotrivit modul în care se afișează pe internet. Mai mult, Iulia Albu o acuză pe Oana Roman că își editează fotografiile excesiv.

 

“Foarte îndrăzneață fotografia pentru ea. Ar putea să fie o inspirație pentru fete cu siluete care nu se încadează în șablonul 90-60-90. Nu m-am luat de niciun defect, tocmai nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată. Acum vreo săptămână am mai comentat asta la adresa ei”, a spus Iulia Albu la Pro TV.


Mai mult, fosta soție a lui Mihai Albu duce analiza mai departe și spune despre Oana Roman că ar aspira să fie influencer și că ea nu crede că i se potrivește această postură. 

În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate. 


Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având bautură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu. Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine”, a mai spus criticul de modă despre Oana Roman în trecut. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel