Iulia Albu a răbufnit după ce fostul ei soț a acuzat-o că minte: „Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice”

Data publicării:
Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto

Iulia Albu și fotul soț sunt în plin scandal din cauza nașilor. Ce a scos-o din minți pe frumoasa vedetă?

Mihai Albu și fosta lui soție sunt din nou la cuțite. Chiar dacă în ultima perioadă relația lor devenise mai bună, iată că un nou scandal s-a iscat între cei doi. Asta după ce Iulia Albu a vorbit despre relația cu nașii lor, Cristi și Mihaela Borcea. Criticul de modă a acuzat familia omului de afaceri că ar fi avut un comportament deplasat, iar acesta a fost și motivul pentru care au decis că este mai bine să strice relația lor de prietenie. 


„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela”, au fost declarațiile controversate făcute de Iulia Albu în urmă cu mai multe zile La Măruță.


La o scurtă perioadă de timp, Mihai Albu a acuzat-o pe fosta soție că minte și a încercat să demonteze acuzațiile făcute de vedetă. Creatorul de modă susține că atât Cristi Borcea, cât și Mihaela au avut un comportament exemplar de-a lungul timpului și le-a cerut scuze public pentru declarațiile făcute de fosta lui soție. 


„Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor.


Sa fi existat vreun conflict vreodata...eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri... Mihaela si Cristian, nașilor, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.


Iulia Albu a răbufnit și i-a transmis fostului soț un mesaj tranșant pe rețelele de socializare: 


„Este cool să vorbești despre Iulia Albu? DA! (...) Adevărul este că Iulia Albu nu vorbește si nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. 


Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei. Si nici nu o voi face.


Parazitismul însă, cu asta nu pot trăi. Și astăzi aici spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue si hărțuiri mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bulyingului nu doar mediatic, din partea unei persoane care ar trebui ca după 8 ani de la divorțul de mama copilului sau sa își vadă de propria viața. 


Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac pentru a ieși în față.


Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât si nimic mai mult. 


NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el si Mihaela nu l-am făcut niciodata public.

Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel si îmi place aceasta noua familie, iarasi, nu il voi expune aici. Dar DA, îmi place aceasta familie. Si in sfârșit au liniștea pe care o merita”, a scris vedeta pe Facebook. 

 

Citește și: Iulia Albu lovește în vedetele din România. Anda Adam, „papușa Barbie”, Andreea Marin, pe lista celebrităților „iertate”: Zana este bine

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel