Iulia Albu lovește în vedetele din România. Anda Adam, „papușa Barbie”, Andreea Marin, pe lista celebrităților „iertate”: Zana este bine

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Albu a luat la rost ținutele vedetelor din România. Vedeta s-a abținut să comenteze vestimentația rivalei sale, Adelina Pestrițu, însă n-a iertat-o pe Anda Adam. Despre Andreea Marin, fosta soție a lui Mihai Albu a avut numai cuvinte de laudă. 

Iulia Albu a avut marți rubrica „Marțea neagră”, din cadrul emisiunii „La Măruță”. Criticul de modă și-a dat cu părerea despre ținutele vestimentare ale vedetelor.  Weekend-ul trecut, mai multe vedete au participat la un eveniment controversat, care a avut ca dress-code ținuta all white. 

Controverse și replici acide, după o petrecere extravagantă la care au participat mai multe vedete. Ana Măiță: „Sushi direct de pe o tânără aproape goală”

Vedeta a evitat să comenteze apariția Adelinei Pestrițu, cu care a dus un adevărat război, cu câteva luni, în urmă. 

”Adelina Pestritu: Nu vorbesc de Adelia Pestritu”, a spus vedeta.

Când a venit vorba de Anda Adam, fosta soție a lui Mihai Albu s-a dezlănțuit.

„Am asa cateva lacrimi. Este si o sa ramana o papusa Barbie, ea asa doreste sa fie, nu are o silueta urâtă, dar exagereaza cu aceasta expunere a bustului, nici daca ar fi natural nu ar trebui expus așa. Sa isi vopseasca radacinile, nu sa apara asa. Are incaltamintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, daca nu ar fi avut acea bluza. Asa nu, pentru ca imaginea este vulgară”, a spus Iulia Albu la ProTv. 


Vedeta a criticat și apariția Mariei Constantin.

„Au innebunit salcamii cu acest dress code de white party. Sa le plangem de mila vedetelor care sunt privilegiate si sunt persoane publice. D-aia trebuie sa te duci la eveniment în mod corespunzător”, a spus criticul de modă. 


Pe de altă parte, Iulia Albu a avut și câteva vedete iertate, de data aceasta. Anamaria Prodan, Denisa de la Bambi și Andreea Marin au fost date drept exemplu pozitiv. 

Anamaria Prodan

Este foarte bine imbracata, isi permite. Are si momente cand exagereaza, dar acum as fi preferat sa aiba un par buclat si nu un coc de nasa. Dar in Romania se poarta cocul de nasa, nu neaparat de către nasele cool.

Denisa Bambi

Imi place, ea a avut o evolutie fabuloasa. Nu mai plang cand le vad tinutele, investec mai mult pe aceasta parte. Denisa nu are coc și nu mai poarta nici mult machiaj. As fi schimbat incaltamintea, nu as fi folosit sandale aici.

Andreea Marin

Trebuie sa salut faptul ca ea a iesit din zona tinute de birou si că incearca mai mult. Zana este bine, as vrea sa renunte la acea coada, nu mi se pare ca ar fi culoarea parului ei, sa o mai scurteze ca e prea lunga. Parul ala nu este al ei, imi place cu coada, dar nu așa de lunga. Nu-mi place acea redingota de pe ea. Ea are o silueta frumoasa, dar nu inteleg haina de pe deasupra, ea are deja volum in zona bustului. Accesoriile acestea finute, as prefera un lant foarte fin la baza gatului in locul acelui cercel lung. Apreciez ca Andreea poarta totusi alb si cu accesorii aurii. Vad progresul ei”, a mai spus Iulia Albu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel