Iulia Albu îi critică tatuajul lui Dorian Popa. Câinele artistului, motiv de gâlceavă: „Dacă se mai întâmplă și cu alt animal, ce o să faci”

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Albu a criticat noul tatuaj al lui Dorian Popa. Artistul și-a inscripționat pe corp imaginea câinelui său, Cheluțu, pe care l-a adoptat și l-a făcut parte din familia lui.

Dorian Popa și-a tatuat recent  20 de centimetri de piele pe care a adunat  mai multe evenimente importante din viața sa, cum ar fi succesul de pe canalul său de YouTube, chipul lui Cheluțu,c ățelul pe care l-a adoptat  și casa pe care a construit-o.


Iulia Albu nu e deloc impresionată de gestul artistului și îi transmite că nu crede că e cea mai bună idee. 

”(…) Nu mi se pare interesant să-ți faci un tatuaj permanent, dar nu știu dacă este un tatuaj permanent, pentru că dacă se mai întâmplă și cu alt animal ce o să faci Dorian, o să ți le tatuezi pe toate și când nu mai ai loc ce o să se întâmple? (…) Nu știam că este adoptat Cheluțu, credeam că este un câine cumpărat, dar cu atât mai mult cu cât a adoptat un cățel abandonat, bravo lui, mi se pare un gest foarte frumos!”, a spus Iulia Albu în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv. 

 

Cum își descrie Dorian Popa noul tatuaj

 

 

Dorian Popa și-a uimit fanii încă o dată. Artistul și-a tatuat pe piele cele mai importante evenimente care au avut loc în viața sa în ultima vreme.


”Împlinirea a 4 ani de YouTube și 2 milioane de subscriberi. Atunci am preferat să cuplez evenimentele. Mi-am făcut cele trei date: crearea canalului de Youtube, adopția lui Cheluțu și terminarea casei mult dorite. Este capul lui Cheluțu și un copilaș mic care stă pe un palmier, care reprezintă copilul din mine. Are 20 de cm. A durut puțin pentru că este colorat. A fost nevoie de două ședințe la 2 săptămâni distanță a câte 5 ore pe ședință”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel