Iulia Albu, decizie radicală. Criticul de modă pleacă de la PRO TV: „A venit momentul”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu și Cătălin Măruță, foto Facebook
Descriere foto: Iulia Albu și Cătălin Măruță, foto Facebook

Iulia Albu se retrage din emisiunea „La Măruță”, unde în ultimii trei ani a prezentat rubrica „Marțea Neagră”. Criticul de modă începe un nou capitol. 

Iulia Albu a luat decizia de a încheia colaborarea cu ProTv, după trei ani. Vedeta are planuti mari în cariera sa și spune că e entuziazmată pentru ceea ce va urma.

Iulia Albu, acuzații GRAVE la adresa lui Cătălin Botezatu: „Lui nu îi plac bărbații?”. Creatorul de modă și-a ieșit din minți

 

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba', a precizat Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

 

Motivul pentru care încă mai poartă numele fostului soț

 

Iulia Albu a dezvăluit recent de ce a hotărât să îi păstreze numele soțului, chiar și după divorț. 


 
Iulia și Mihai Albu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ patru ani. Chiar dacă au împreună o fetiță superbă, pe Mikaela, cei doi nu au reușit să ajungă la un consens și să lege o frumoasă relație de prietenie de dragul copilului. Fiecare aduce acuzații grave fostului partener. 

 

Chiar dacă au trecut câțiva ani buni de la despărțire, fanii se întreabă adesea de ce a păstrat Iulia numele de familie al fostului soț. 


„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă”, a dezvăluit Iulia Albu în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel