Iulia Albu, acuzații GRAVE la adresa lui Cătălin Botezatu: „Lui nu îi plac bărbații?”. Creatorul de modă și-a ieșit din minți

Data publicării:
Iulia Albu, Catalin Botezatu/ Colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, Catalin Botezatu/ Colaj/ sursa foto Instagram

Iulia Albu a pornit un scandal imens cu Cătălin Botezatu. Ce au cei doi de împărțit?

Iulia Albu și Cătălin Botezatu au avut o conversație telefonică tensionată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță. Chiar dacă creatorul de modă a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei, aceasta nu s-a putut abține și a făcut o remarcă usturătoare. Designer-ul i-a atras atenția Iuliei Albu, dar a continuat să vorbească frumos la adresa ei. 


Chiar dacă cei doi nu au avut niciodată o relație de prietenie, Iulia Albu susține că tensiunea ar fi pornit din cauza rochiei ei de mireasă. Fostul soț, Mihai Albu și-ar fi dorit ca Iulia să poarte la nuntă o rochie marca Cătălin Botezatu, dar vedeta nu și-a dorit asta și a ales una semnată de Răzvan Ciobanu. 


Invitată în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, Iulia Albu a fost întrebată despre relația ei cu Cătălin Botezatu. Gazda emisiunii de pe Youtube l-a sunat pe creatorul de modă pentru a rezolva conflictul dintre cei doi. 


„Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează.


Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu în cadrul podcast-ului. 


Cătălin l-a întrebat pe Măruță cum este îmbrăcată Iulia, spre surprinderea vedetei care a ținut să facă o remarcă care a șocat pe toată lumea. 


„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia. 


„Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, i-a atras atenția Cătălin Botezatu. 

 

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Cei doi au ținut totul secret. Cine i-a dat de golGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel