Iulia Albu a rupt tăcerea, după publicarea fotografiei care a stârnit controverse. Este sau nu însărcinată fosta soție a lui Mihai Albu

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu a rupt tăcerea, după ce s-a speculat că este însărcinată, în urma unei fotografii postate de vedetă pe internet.

Recent, Iulia Albu a postat o fotografie în care apare cu burtica de gravidă. La vederea acesteia, mai mulți fani s-au întrebat dacă vedeta este din nou însărcinată. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, criticul de modă a ținut să facă lumină în acest caz și să spună care este de fapt adevărul.

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi. Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „Mă luptam cu depresia”

Iulia Albu a mărturisit că nu este însărcinată, iar acea fotografie este mai veche, de pe vremea când era însărcinată cu fiica ei, Mikaela.

”Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel