Iulia Albu a izbucnit în lacrimi. Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „Mă luptam cu depresia”

Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi, după ce le-a vorbit fanilor despre cât de grea a fost perioada de la începutul carierei sale.

Iulia Albu este cu siguarnță una dintre cele mai comentate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Mihai Albu este cunoscută pentru stilul excentric și atipic, fiind adesea criticată pentru alegerile sale vestimentare... și nu numai. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și o fire cât se poate de sinceră, Iulia Albu  trecut și prin momente grele. În urmă cu 10 ani, când era la începutul carierei sale, Iulia Albu a mărturisit că s-a luptat cu depresia.

„Citesc mesajele de la voi si Imi vine sa plâng de emoție... am început iuliaalbu.com acum 10 ani, într-o perioadă extrem de difícilă din punct de vedere financiar, în timp ce căsnicia mea se destrăma iremediabil, iar eu mă luptam din răsputeri să Nu cad pradă depresiei. Pe atunci doar visam că voi ajunge aici. Și Mai avem atât de multe de făcut împreună... ”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Chiar dacă nu i-a fost ușor, Iulia Albu s-a mobilizat și a început un proiect personal care i-a garantat succesul și scăparea din viața grea pe care o ducea. Acum artista le povestește fanilor ei despre cum a luptat pentru visul ei, fiind un exemplu pentru tineri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel