Iubitul Elenei Udrea, apel disperat către Avocatul Poporului: „Sunteți mamă, luptați ca o mamă!”

Data publicării:
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, mesaj disperat către Avocatul Poporului
Descriere foto: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, mesaj disperat către Avocatul Poporului

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj public, în care îi cere Avocatului Poporului să sară în ajutorul iubitei sale. 

Elena Udrea rămâne în Bulgaria în AREST


Instanța din Bulgaria a decis ca Elena Udrea să rămână în arest preventiv până la extrădare. Curtea de Apel din Sofia a luat această decizie. Astfel, politiciana, care acuză că are osteoporoză și vrea, în acest sens, arest la domiciliu, rămâne în închisoare până la o decizie cu privire la extrădarea acesteia. Judecătorul a apreciat că Elena Udrea nu poate rămâne la domiciliu - în locuința închiriată în Bulgaria - doar pentru că nu se simte confortabil în arest. De asemenea, conform Antena 3, Curtea de Apel din Sofia a apreciat că Elena Udrea nu suferă de probleme de sănătate ce nu pot fi ținute sub observație în arestul preventiv. 

Elena Udrea, condamnată în România la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, a plecat din țară cu câteva ore înainte de decizia instanței. A ajuns până în Kulata, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Depistată de Poliția de Frontieră bulgară, ea a fost plasată în arest preventiv, în vederea extrădării, potrivit DC News. 


Iubitul Elenei Udrea, apel disperat către Renate Weber


Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea și tatăl fetiței sale, a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, în care îi solicită Avocatului Poporului să se implice în cazul iubitei sale. 

„Zilele acestea, citind știrile  apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. Redau mai jos declarația dânsei: 
        ”Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematica. Nu pentru că proclamă supremația dreptului european, căci acolo unde acest drept există el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constituție. Ci pentru că deschide o portiță prin care judecători ignoranți sau de rea credință (există și aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR. Practic vor încalcă Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranți să înțeleagă decizia CJUE, fie au o agenda proprie în afară principiilor statului de drept”.
     Se pare că a avut dreptate, cazul Elenei Udrea îi confirmă afirmația. Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia să a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat  că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! 
Ne dorim  o judecată dreapta și corectă!”, a scris Adrian Alexandrov pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel