Iubita lui Speak, apariție îngrijorătoare. Ștefania are probleme de sănătate: „Cât poate să-mi fie de rău”

Data publicării:

Ștefania, iubita cântărețului Speak, se confruntă cu probleme de sănătate. Tânăra a „sărbătorit” Paștele la pat, din cauza unei răceli puternice.

Ștefania are niște zile mai puțin plăcute. După ce a filmat o zi întreagă în frig, iubita lui Speak a început să acuze o stare de rău. Tânăra spune că și-a făcut 4 teste COVID, după ce a avut mai multe simptome comune infecției. Teste au ieșit negativ, astfel că Ștefania are doar o simplă răceală. 

 

„Am răcit... FORȚĂ! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală... dar m-a rupt. (...) Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci, Doamne Ferește cât poate să-mi fie de rău. Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus. Dar baba suferă la frumusețe și la lucruri frumoase. Aia e!”, a  dezvăluit iubita lui Speak pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel