Iubita lui Laurențiu Reghecampf, hărțuită în mediul online: „Mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook”. Primele declarații despre sarcină

Data publicării:
Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf, colaj foto
Descriere foto: Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf, colaj foto

Corina Bilcon, iubita lui Laurențiu Reghecampf, se plânge că este hărțuită în mediul online și a dezvăluit că va apela la ajutorul unui avocat.

Laurențiu Reghecampf a aruncat lumea showbiz-ului în aer după ce a anunțat că a depus actele de divorț. Chiar dacă în urmă cu câteva luni acesta spunea că mariajul cu impresara a ajuns la final, blondina a căutat să dezmintă aceste declarații și să demonstreze lumii întregi că relația cu antrenorul este la fel de bună ca înainte. 

Antrenorul trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de Corina Bilcon, în vârstă de 29 de ani. 


Tânăra a făcut primele declarații despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că va cere ajutorul unui avocat deoarece în mediul online au apărut mai multe conturi false cu numele ei, iar acolo sunt postate mesaje și fotografii care îi afectează imaginea. 


„Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.


În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina Bilcon pentru CANCAN.RO


Corina Bilcon este însărcinată în trei luni și îl va face pe Laurențiu Reghecampf tătic pentru a treia oară. 


”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine”, a mai spus iubita lui Laurențiu Reghecampf. 

 

Citește și: Teo Trandafir, despre relația cu mama sa. Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre cea care i-a dat viață



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel