Teo Trandafir, despre relația cu mama sa. Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre cea care i-a dat viață

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Instagram

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri inedite despre mama sa. Prezentatoarea TV a povestit ce relație are cu cea care i-a dat viață.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Vedeta este foarte discretă când vine vorba despre familia ei. Cu toate astea, recent, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și le-a vorbit fanilor despre cea care i-a dat viață.

Vedeta a mărturisit ce lucru extrem de important a învățat de la cea care a crescut-o, de care nu va uita niciodată. În acelaşi timp, Teo Trandafir a recunoscut că relația cu mama ei este destul de complicată, pentru că femeia nu locuiește aproape de ea.

„Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.”, a declarat Teo Trandafir, pentru CIAO.RO

 

Teo Trandafir, despre neajunsurile financiare

 

Teo Trandafir spune că indiferent de câștigurile pe care le are, de ani buni nu s-a mai dus într-o vacanță deoarece are multe rate de plătit, școala privată a fiicei sale și găsește mereu ceva de investit în casă. 


„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.


Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru VIVA!. 

 

Teo Trandafir se confruntă acum cu atacurile de panică

 

După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei. 


„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.


Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: . De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel