Istoria tragică a familiei actorului Bob Saget: Și-a pierdut patru frați și surori, tatăl și mama din cauza unor boli cumplite

Data publicării:
Bob Saget, foto Instagram
Descriere foto: Bob Saget, foto Instagram

Actorul de comedie Bob Saget, care a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Florida după ce susținuse în show, are o istorie de familie marcată de tragedii. Patru dintre frații și surorile sale au murit din cauza unor afecțiuni, tatăl a decedat din cauza insuficienței cardiace, iar mama sa s-a stins din cauza unui cancer. 

Actorul Bob Saget a adus bucurie în inimile a milioane de fani în rolul său Danny Tanner în serialul faimos în anii '90 „Full House”, dar propria sa istorie a familiei a fost marcată de tragedii.

Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, tatăl a trei fete, a fost găsit decedat, într-o cameră a hotelului Ritz-Carlton din Orlando, Florida, la câteva ore după ce a susținut un spectacol de stand-up comedy. Deocamdată nu se știe care a fost cauza morții sale, dar într-o declarație a șerifului districtului se precizează explicit că la fața locului nu au fost identificate semne că ar fi fost vorba de consum de droguri, notează The Sun. 

Familia sa a trecut prin numeroase tragedii, după cum mărturisea chiar actorul american, în 2013, într-un interviu pentru News.com.au: „Au fost multe morți în familia mea”.

„Părinții mei au pierdut patru copii și ne-am confruntat cu moartea și dificultățile printr-un umor ciudat și bolnav. Tatăl meu a ajuns să aibă un simț al umorului ciudat și l-am moștenit și l-am dus la un nivel profesional”, mărturisea actorul. 

„A fost capabil să folosească umorul pentru a ne ajuta să supraviețuim. Îmi place să glumesc că a atins o mulțime de oameni și toți depun acuzații împotriva sa acum”, continua acesta.

Rolul lui Saget din Full House, ca tatăl draguț și iubit de toată lumea a unor copii năzdrăvani, Danny Tanner, era în contrast puternic cu reputația sa de comediant cu un umor ușor deșănțat. Îi plăcea să facă oamenii să râdă, dar a fost și dedicat activității sale filantropice.

Prima pierdere suferită de familia sa a fost moartea, la naștere, a fraților săi gemeni. Apoi Saget și-a pierdut o soră, Andrea, care a suferit un anevrism cerebral în 1985, pe când avea doar 32 de ani.

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel