Isabela Onoriu îl desființează pe pilotul de curse: „Mă jignea și ștergea cu mine peste tot”. Ce-i răspunde Daniel Onoriu

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Isabela Onoriu nu vede nicio cale de împăcare cu fostul ei soț.

Scandalul dintre Daniel Onoriu și Isabela pare că nu mai ajunge la final. În timp ce bărbatul i-a cerut acesteia divorțul, în urmă cu mai mult timp, după care s-a afișat în spațiul public cu o nouă femeie și i-a aruncat mai multe cuvinte dure femeii, acum, pilotul de curse vrea să se întoarcă la fosta sa soție, din nou. Cu toate acestea, Isabela Onoriu spune că nu mai există nicio cale de împăcare între cei doi, întrucât bărbatul a jignit-o în repetate rânduri și, spune ea, s-au întâmplat prea multe pentru a mai exista încă o șansă. 

„Doamne ferește cu regretele lui! Dar când mă jignea și ștergea cu mine peste tot nu mai eram eu? Sunt un om! Nu pot ierta la nesfârșit, doar Dumnezeu poate acest lucru. Niciodată în viața mea nu o să ne mai împăcam! Este punct! Relația noastră s-a terminat fix acum două luni!

El și-a făcut altă relație, să nu uităm acest lucru, a cântat-o și pe respectiva persoană peste tot, parcă era marea lui iubire? Ce să regrete acum, pe bune? Viața merge mai departe. Eu l-am blocat peste tot și el mă sună încontinuu cu număr necunoscut! Nu există timp pentru regrete! Este prea târziu acum pentru tot”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

 

Daniel Onoriu o roagă pe Isabela să îl ierte

Chiar dacă recunoaște faptul că a greșit extrem de mult în fața Isabelei, Dnaiel Onoriu își dorește să se împace cu cea alături de care a trăit șase ani minunați. Pilotul de curse își recunoaște toate greșelile făcute și, spune el, Isabela Onoriu nu este deloc vinovată în această situație. 

„După cum știți, eu am fost 4 luni la terapie intensiva și 55 de zile în comă! Soția mea a făcut atunci din mașină pat și a stat în fata spitalului toată perioada aceasta! Ea a avut grijă de mine ca nimeni altcineva și îi mulțumesc pentru că a fost îngerul meu păzitor!

S-a ocupat și de vânzarea unei case în acest timp și a plătit o echipă de meseriași să facă alta! Eu am ieșit din spital și în fiecare zi, timp de câteva luni, mă îngrijea cu medicamente, mi-a făcut baie în duș, eu eram în scaun cu rotile.

Eu personal i-am spus că vreau să divorțăm, așa că a acceptat și s-a mutat la tatăl meu, care locuiește cu soția lui! Printre altele, tatăl meu a ajutat-o să își ia un apartament cu chirie, iar eu am vorbit atât de urât despre ea pe Facebook, dar și la TV sau prin ziare!

Ne-am plimbat în toată lumea împreună cu fiul meu, Costi, și am avut șase ani minunați! Au fost câteva zile în care ne-am certat, dar în marea majoritate a fost o soție fidelă, harnică și muncitoare, iar eu în loc să-i mulțumesc i-am cerut să divorțăm! Eu am fost cel rău care a greșit, iar ea nu mi-a greșit cu nimic!”, este mesajul pe care Daniel Onoriu i l-a transmis soției sale, potrivit sursei citate.

Daniel Onoriu l-a jignit, în direct, pe Sorin Ovidiu Bălan: „Eu sunt un șmecher. Dumneata ești un bărbat urât”. Cum a reacționat jurnalistul

 

Isabela Onoriu a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Isabela Onoriu nu doar că nu mai vede nicio urmă de împăcare, ba chiar, zilele trecute, a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei partener de viață, care ar fi amenințat-o cu moartea.

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Daniel Onoriu, părăsit de noua iubită: „Sunt fericit că am scăpat de ea! Eu am caracter”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel