Irinel Popescu, adevărul despre usturoi. Cât de periculoase sunt condimentele pentru sănătate: Ar trebui să moară toți de ficat

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Popescu, usturoi, captură video Youtube, pexels.com
Descriere foto: Irinel Popescu, usturoi, captură video Youtube, pexels.com

Sunt periculoase condimentele pentru ficat? Medicul Irinel Popescu a vorbit despre efectele usturoiului.

Ficatul este principalul centru de detoxifiere. Acesta lucrează din greu pentru a elimina toxinele și deșeurile metabolice acumulate în organism înainte ca acestea să facă mult rău. Multe suplimente naturale sprijină sănătatea ficatului, dar o serie dintre ele fac contrariul.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical și DC News, a explicat dacă sunt periculoase condimentele pentru ficat.

"Condimentele nu sunt neapărat periculoase. Acum, știți bine, indienii mănâncă atât de condimentat încât ar trebui să moară toți de ficat dacă ar fi toxice. Sunt destul de agresive pe tobul digestiv, mai ales pe unele segmente, în zona terminală. Pacienților cu hemoroizi nu le-aș recomanda condimente. Nici pe stomac nu sunt ușor de tolerat, dar, sigur, depide de gusturi.

Sigur, dacă ne referim în mod specific nu la condimente, ci la ustoroi", a declarat acad. prof. dr. Irinel Popescu.

Citește întreaga știre pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel