Irinel Columbeanu a dezvăluit cum și-a cucerit iubitele: „De ce să fim ipocriți”

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a făcut spectacol la show-ul IUmor, de duminică seară.

Știe toată lumea că Irinel Columbeanu  trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale după ce s-a prăbușit financiar investind în afacerea cu ciment numită „columbeanit”, însă chiar el a venit să facă haz de necaz:


Problemele financiare l-au făcut pe fostul miliardar să-și piardă casele, dar nu și umorul.  


„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!”, a spus Columbeanu la Antena 1. 

Fostul soț al Monicăi Columbeanu afăcut glume chiar despre modul în care a ajuns să-și pierdă averea, dar și despre prieteniile false. 

 „În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a atins chiar și cel mai sensibil subiect din viața sa. Evident, cu o notă de umor, acesta a explicat de ce trăgeau femeile la el, ca ursul la miere. 

„N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”,



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel