Irinel Columbeanu va fi EXTERNAT. Care este starea de sănătate a omului de afaceri: A fost greu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, Facebook

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Omul de afaceri urmează să fie externat, după ce a suferit o intervenție la inimă.

În urmă cu câteva zile, Irinel Colubeanu a suferit un accident vascular cerebral și a fost transportat de urgență la Spitalul Elias, din Capitală. Omul de afaceri a trecut, din această cauză, printr-o operație la inimă, deoarece aceasta nu mai pompa sângele așa cum trebuie, iar durerile în piept erau foarte mari, potrivit WoWbiz. Acum, acesta încearcă să-și revină și, spune el, ce a fost mai greu a trecut și urmează să fie externat.

"Acum mă simt bine. A fost mai greu ieri, când fost operația. Acum totul e ok, sunt bine. Mâine mă externează", a declarat Irinel Columbeanu, pentru WoWbiz.

Ce a declarat omul de afaceri, imediat după accident

"Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare", a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Este al doilea AVC al omului de afaceri

În 1981, pe când avea doar 23 de ani, omul de afaceri a mai avut un accident vascular cerebral. 

"Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr", a declarat Irinel pentru spynews.com, în urmă cu câteva zile.

Ce este accidentul cascular cerebral

Un accident vascular cerebral (AVC) regulat este o urgență medicală. Este o întrerupere a fluxului sanguin către o parte a creierului. Fără sânge, celulele creierului încep să moară. Acest accident vascular cerebral provoacă simptome bruște ca amorțeală și slăbiciune pe o parte a corpului, dificultăți de vorbire sau a capacității de a înțelege vorbirea, amețeli sau pierderea echilibrului și vedere dublă sau pierderea vederii. Dacă tratamentul nu începe foarte repede, poate provoca leziuni permanente, potrivit DC Medical

Citește și: Irinel Columbeanu, al doilea AVC. Declararații de pe patul de spital: „Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze”

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a afaceristului

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel