Irinel Columbeanu își lansează cartea alături de fostele sale iubite: „Am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje”

Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a scris o carte despre viața sa și implicit despre relațiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre. Pe lângă relațiile pe care le-a avut cu Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani promite să dezvăluie multe secrete în cartea sa.

Irinel Columbeanu are stofă de milionar și nici măcar falimentul nu-l oprește din a trăi așa cum s-a obișnuit. Chiar dacă în ultima vreme viața lui s-a schimbat radical, iar din lux și opulență a ajuns să trăiască cu chirie și să conducă o mașină la mâna a doua, fostul soț al Monicăi Gabor e pornit să ajungă din nou la masa greilor. 

Afaceristul vrea să dea lovitura cu o carte în care și-a scris a memoriile.

Fostul milionar urmează să lanseze cartea în doar câteva zile. Pe lângă faptul că promite să scoată la iveală o mulțime de secrete picante ale vieții sale, Columbeanu are de gând să invite la evenimentul de lansare și protagonistele cărții, mai exact, pe fostele sale iubite. 


„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții', a spus Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

 

Relația cu Romanița Iovan

Relațiile acestuia au fost extrem de mediatizate și însă mai țin subiectul primelor pagini de ziar. S-a iubit cu celabra creatoare de modă Romanița Iovan, pe vreme când erau amândoi la început de drum. Cei doi încă păstrează o relație de prietenie, în ciuda faptului că s-au despărțit acum 20 de ani. 

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Mai mult, vedeta spune că prietenia pe care au avut-o după despărțire a fost chiar mai frumoasă decât relația în sine. 

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat vedeta.


În urmă cu mai mulți ani, designerul vestimentar era criticat pentru relația cu Irinel Columbeanu și chiar au fost unele voci care au sugerat că aceasta s-a folosit de banii milionarului pentru a-și deschide afacerea. Atunci, vedeta a ținut să clarifice cum au stat de fapt lucrurile și a negat că ar fi avut vreun avantaj financiar din relația cu Irinel Columbeanu. Ba mai mult, ea a explicat că acesta nu avea bani în perioada în care a fost într-o relație cu ea. 

 

„Nimeni nu are o poză cu noi. Toți vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecția financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici mașinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluție, și-a cumpărat tot o mașină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte”, a declarat Romanița Iovan, potrivit WOWbiz.


„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram demult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a mai spus designerul atunci. 

 

 

Relația cu Anna Lesko

 

O altă femeie celebră din viața afaceristului este artista Anna Lesko. Cei doi au avut o relație care a durat câțiva ani, în perioada în care artista tocmai se lansa în muzică. 


Mariajul cu Monica Gabor


De departe, cea mai mediată relație a sa a fost cea cu Monica Columbeanu, cea care i-a devenit și soție și alături de care are o fetiță. Cei doi au divorțat, în urmă cu câțiva ani, însă au păstrat o relație de prietenie, pentru fiica lor. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 dec 2021, 12:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience