CRBL, primele declarații după întoarcerea în România: „Ne-am adaptat bine. A trecut un an și jumătate”

Data publicării:
CRBL, sursa foto Instagram
Descriere foto: CRBL, sursa foto Instagram

CRBL a luat decizia de a se muta în Spania, împreună cu familia sa. Cum s-a adaptat artistul la viața de acolo?

CRBL a renunțat la cariera de succes din România, iar în urmă cu un an și jumătate artistul a decis să se mute împreună cu familia în Spania. Artistul a revenit în România și a dezvăluit cum s-a adaptat departe de casă. 


Artistul își dorește să se întoarcă în România, dar fiica lui, Alessia s-a adaptat foarte bine acolo, iar CRBL spune că acum mutarea ar fi mai dificilă. 


CRBL simte lipsta locurilor natale, dar cu toate astea spune că atât el, cât și familia s-au adaptat bine în Spania și se simt foarte bine acolo. 


„Ne-am adaptat bine. A trecut un an și jumătate de când am plecat ultima oară. Alessia s-a adaptat foarte bine și acum nu mai putem să ne mișcăm atât de ușor pentru că îi place ei foarte mult”, a spus CRBL, la Antena Stars.


CRBL a ales zona Costa del Sol, o regiune a Spaniei în care locuiesc foarte mulți britanici, gernami, dar și români. 


„Am plecat prima dată într-o vacanță. Îmi place că sunt latini, că înțeleg limba. Trebuie să plec după limbă, unde să plec? În Anglia? N-o suport, nu-mi place stilul lor. În altă zonă, în Germania ... nu se poate. Îmi place Dubai, stilul de viață, îmi place Canada ... e prea departe, pierd legătura cu oamenii de aici și încă nu e cazul. Mai am treabă multă de făcut. Deci Spania a fost cea mai bună variantă”, a adăugat artistul.


Artistul spune că nu este foarte scump să locuiești în Marbella, însă condițiile sunt altfel. Pentru a plăti o sumă accesibilă pe chirie, trebuie să te mulțumești cu un apartament minuscul. De asemenea, el spune că spaniolii sunt total diferiți de români, și nu doar în ceea ce plivește limba vorbită, ci și a caracterului. 


„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dar să ne înțelegem, dormitorul este o debara în Spania, după dimensiunile din România. Terasele sunt mari. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Încă am dificultăți. Nu mă refer la limbă. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat", a declarat artistul la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel