Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu furnizorul de energie electrică, care l-a dat în judecată. Compania trebuie să îi înapoieze bani bărbatului

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu furnizorul de energie electrică, care l-a dat în judecată.

Irinel Columbeanu are câștig de cauză, în urma unui proces pornit cu o companie de energie electrică. Acum ceva timp, respectiva firmă l-a dat în judecată pe fostul om de afaceri pentru că ar fi avut niște facturi neachitate de mai mult timp. Bărbatul a izbucnit imediat, spunând faptul că totul este o nedreptate, prin intermediul căreia acei oameni vor doar să obțină bani de la el. Chiar dacă nu este vorba despre o sumă mare, Irinel Columbeanu spune că dacă închide ochii și plătește această factură, ulterior se poate trezi la ușă și cu altele.

Potrivit impact.ro, procesul s-a întors în favoarea omul de afaceri, iar furnizor de energie electrică are să-i achite acestuia suma de 8 lei.

Ce spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu aproximativ o lună

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou?

Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale. E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent. O țară întreagă e jegmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

 

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani. Este vorba despre mii de euro

Irinel Columbeanu a descoperit informații false despre el

Acesta nu e singurul lucru cu care fostul soț al Monicăi Gabor se preocupă în ultima vreme. Irinel Columbeanu spune că a descoperit pe un site faptul că, înainte de a se căsători cu mama fetei sale, acesta a mai fost căsătorit o dată, lucru care l-a șocat pe bărbat.

„Chiar nu știu cui să mă adresez, nu mi se par normale astfel de informații eronate. Cred că cineva se chinuie să scrie noua carte în locul meu, din care aflu că am mai fost căsătorit. Nu știu însă cu cine. Mâine-poimâine, aflu că am fost și bigam. Mi se pare că visez, totuși linkul este real”, ne-a mai spus acesta, mai în glumă mai în serios.

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să locuiască în America

Tot în cartea menționată mai sus, Irinel Columbeanu a dezvăluit toată povestea ce l-a determinat să o lase pe Irina să trăiască alături de mama sa, în America, unde s-a mutat deja de 4 ani. Fostul afacerist spune chiar că a fost certat de Mr. Pink. iubitul Monicăi Gabor, din cauza faptului că acesta nu voia să o lase pe Irinuca să locuiască peste ocean. Chiar dacă i-a fost greu să renunțe la fiica sa, el a decis aproximativ jumătate de an mai târziu că este mai bine ca fata să locuiască cu mama ei. Toată povestea a fost relatată în ultimul volum al cărții lui Irinel Columbeanu, care urmează să fie publicat.

”În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a declarat Irinel Columbeanu pentru  impact.ro.

Citește și: Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: ”Sunt un foarte bun...”. Asta face de fiecare dată când se retrage din lumina reflectoarelor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel