Irina Tănase, prima reacție după despărțirea de Liviu Dragnea. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”

Data publicării:
Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook
Descriere foto: Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook

Irina Tănase a confirmat despărțirea de Liviu Dragnea. Fosta iubită a politicianului a povestit tot ce s-a întâmplat.

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, mai ales că cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și au trecut prin multe greutăți împreună. Se pare că Irina Tănase a păstrat legătura cu fostul iubit, lucru care i-a pus capac lui Liviu Dragnea.

Sătulă de toate speculațiile, Irina Tănase a decis să lămurească întreaga situație. Tânăra a mărturisit că Liviu Dragnea a plecat din apartamentul în care locuiau împreună, iar acum nu îi mai răspunde la telefon.

'Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta.„, a spus Irina Tănase, în exclusivitate pentru Gândul.ro.

 

Irina Tănase a mărturisit că îl iubește enorm de mult pe Liviu Dragnea și își dorește ca acesta să se întoarc acasă. Mai mult decât atât, tânăra a precizat că bărbatul a blocat-o pe toate rețelele de socializare.

 

Irina Tănase: „Nu am amant și o susțin cu tărie.„

 

 

Irina Tănase l-a menționat și pe presupusul bărbat din cauza căruia Liviu Dragnea ar fi părăsit-o. Aceasta a subliniat că nu a fost iubită lui, ci doar sunt prieteni și se cunosc de mult timp.

„Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.  Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie.„, a mai spus fosta iubita lui Dragnea pentru sursa citată.

 

Citește și: Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Irina Tănase: „Voi face două precizări”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel