Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Irina Tănase: „Voi face două precizări”

Data publicării:
Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook
Descriere foto: Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook

Liviu Dragnea a reacționat, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Irina Tănase. 

Surse din anturajul cuplului au declarat că cei doi s-au desparțit. Mai mult. apropiații cuplului au spus că Liviu Dragnea ar fi fost cel care ar fi pus capăt relației cu Irina Tănase. 

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!


Fostul lider PSD a avut o primă reacție în această situație, însă nu a confirmat separarea de iubita sa în vârstă de 28 de ani. 

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.


2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, ”, a scris politicianul pe Facebook.

 

Ce spunea Liviu Dragnea despre Irina Tănase cu puțin timp în urmă

 

În urmă cu două luni, Liviu Dragnea a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a dezvăluit ce planuri are pe plan amoros alături de Irina Tănase, iubita lui. Fostul politician a fost în închisoare pentru o perioadă lungă de timp, iar relația lor a fost pusă la grea încercare.


Liviu Dragnea spunea că își dorește copii alături de Irina Tănase și își dorește chiar să ajungă în fața altarului alături de ea. 


“Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem”, a spus el.


Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat la jumătatea luni iulie. Atunci, fostul lider PSD a declarat că are în plan să revină în politică, odată cu o formațiune nou înființată, numită Alianța pentru Patrie.


”Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a mai spus fostul politician.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel