Irina Rimes, îndrăgostită în mare secret de un celebru prezentator TV: „Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit”

Data publicării:

Irina Rimes a dezvăluit că în trecut și-ar fi dorit o relație cu un cunoscut prezentator din România. 

Irina Rimes trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul francez, David Goldcher. Artista spune că în trecut și-ar fi dorit o relație cu un cunoscut prezentator TV. 


Cântăreața a trecut de-a lungul timpului prin multe dezamăgiri în ceea ce privește dragostea, dar niciodată nu a renunțat la ideea că într-o bună zi va fi alături de sufletul ei pereche. Ceea ce pare că s-a și întâmplat. Irina Rimes a renunțat la o carieră de succes în România, pentru a trăi fiorii iubirii alături de David Golcher, în Franța. 


Invitată în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, Irina Rimes a mărturisit că în trecut și-ar fi dorit o relație cu Cosmin Cernat. Aceasta se vedea căsătorită cu celebrul prezentator TV și spune că a fost un model de bărbat pentru ea. 


„Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact”, a spus Irina Rimes, spre uimirea prezentatorului. 

 

 

Cosmin Cernat a rămas uimit la declarația primită din partea Irinei Rimes și a spus că se simte onorat că a reprezentat un model pentru celebra artistă. Prezentatorul Tv a avut și el la fel de multe cuvinte frumoase la adresa cântăreței și a declarat că este o fire foarte profundă. 


„M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine.


Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă”, a declarat Cosmin Cernat, gazda emisiunii Invitatul de 12 de la Radio Impuls.

 

Citește și: Anamaria Prodan neagă zvonurile despre divorț. Ce spune impresara despre relația cu soțul ei: „Nu mor caii când vor câinii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel