Irina Rimes, gest emoționant pentru fani: „Stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om”

Irina Rimes, foto Facebook
Descriere foto: Irina Rimes, foto Facebook

Irina Rimes a dezvăluit că după concerte obișnuiește să stea la poze cu toți fanii care îi cer asta. 

Ar părea că viața de artist e una de basm, însă Irina Rimes dezvăluie că nu este chiar așa. După concerte, artista obișnuiește să stea la poze cu fanii chiar mai mult decât a stat pe scenă, iar asta pentru că își dorește să fie aproape de publicul ei și să le vorbească. 

„Uneori simt că sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu știu, concerte și eu stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om. Ar părea ușor, dar dacă stai pentru 100 de oameni să faci poză cu fiecare și mai ales…vin oameni care au de spus o poveste: știi, eu am ascultat piesa ‹Nu știi tu să fii bărbat›, eu am realizat că soțul meu nu mă respectă și nu mă iubește, pentru că acest fapt corespundea lucrurilor pe care le spui tu în piesă și am divorțat. De aia stau până la ultima poză, doar că lucrurile astea nu te încarcă, lucrurile astea te descarcă în general, ajungi foarte obosit acasă și îți dai seama că asta este”, a spus cântăreața, în cadrul podcastului lui Adrian Artene, potrivit Viva.

Irina Rimes: Simt că rup câte o bucățică și dau fiecărui om care vine și spune povestea lui

„Eu mai mult dau la poze din mine decât pe scenă. Pe scenă eu cânt…eu am plăcere când sunt pe scenă și cânt pentru ei, dar mă simt bine cântând pentru ei, dar la poze este fix pentru ei, nu pentru mine și atunci eu simt că rup câte o bucățică și dau fiecărui om care vine și spune povestea lui, eventual se întâmplă să fie oameni cu povești de viață, care au traume și vin și spun: eu am ascultat muzica ta. Bine, pe mine mă flatează lucrul ăsta, dar până la urmă e ceva trist”, a continuat Irina Rimes.

 

„Mi-e dor de casă”. Irina Rimes suspină după casa părintească

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, s-a stabilit în România, în urmă cu câțiva ani. Artista din Republica Moldova și-a clădit o carieră de succes în România, unde publicul o adoră pentru piesele pe care le cîntă, dar pentru cele pe care le creează pentru alți artiști. Invitată în cadrul podcastului „Altceva” cu Adrian Artene, Irina Rimes a dezvăluit că îi este foarte dor de casa părintească. 


„Mi-e dor de casă. Am tot ce îmi trebuie.

Mama îmi aduce tot, absolut tot. Și halva și bomboane «Bucuria», mi-e plină casa de bomboane.

De asta nu duc lipsă deloc, ba chiar îi spun «Mama, nu mai face pentru că vreau să rămân slabă, nu vreau să mă îngraș!»”, a mărturisit Irina Rimes, în podcastul realizat de Adrian Artene, pe Youtube.


Deși își vede părinții destul de des și ține legătura cu oamenii dragi din Republica Moldova, artista mărturisește că îi e foarte dor de locul în care s-a născut, de care spune că este extrem de atașată. 

„Mi-e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine, dar de casă… mi-e dor!

Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși, i-au tăiat că erau bătrâni.

De casă mi-e dor și stau și mă gândesc câteodată dacă o să vindem casa părintească sau nu, pentru că fratele meu s-a mutat în București și cred că eu le mai dau 5 ani părinților mei.

Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a încheiat Irina RimesGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 iul 2022, 22:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience