Irina Margareta Nistor dă de pământ cu distribuția din Clanul. Ce spune despre regizorul Anghel Damian, partenerul lui Theo Rose: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

Data publicării:
Sursa foto: Anghel Damian și Irina Margareta Nistor, captură YoUTuBE
Descriere foto: Sursa foto: Anghel Damian și Irina Margareta Nistor, captură YoUTuBE

 Irina Margareta Nistor a făcut remarci cu privire la distribuția Clanul.

 Irina Margareta Nistor și-a exprimat părerea sinceră despre serialul „Clanul, unde regizor este chiar Anghel Damian, iubitul lui The Rose. Traducătoarea și critic de filme a fost invitată recent în podcastul „La mijloc”, acolo unde s-a arătat nedumerită de felul în care  s-a făcut castingul pentru această producție. 

Irina Margareta Nistor dă de pământ cu distribuția din Clanul

Irina Margareta Nistor a recunoscut că, în trecut, ea și Anghel Damian au mai avut câteva altercații, însă nu a degenerat conflictul. 

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit. Am avut și o… (n.r.: încearcă să spună altercație verbală), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem”, a spus Irina Margareta Nistor pe YouTube, despre regizorul Clanul.

Ce spune Irina Nistor despre distribuția Clanul: „Actorii ăia seamănă toți între ei”

Traducătoarea și criticul de filme a făcut și o remarcă cu privire la distribuția Clanul. Irina Nistor este de părere că toți actorii semănă între ei. 

„Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul.  Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus traducătoarea de filme.

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, a intervenit imediat Anghel Damian, evident, contrariat.

Irina Margareta Nistor, către Anghel Damian: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

„Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r.: în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a adăugat Irina Nistor.

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a zis Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”, a spus Irina Margareta Nistor.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul de la Clanul. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a explicat Irina Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad, îi distingeam perfect”, a încheiat Margareta Nistor.

Citește și: „Mă deranjează în continuare”. Irina-Margareta Nistor dă de pământ cu filmele românești în care se vorbește vulgar. Ce părere are despre Teambuilding, Taximetriști, Ramon

Irina Margareta Nistor îi face praf pe toți cei care critică filmele românești: „Hai să fim mai puțin invidioși!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel