Irina Loghin, VEGETARIANĂ de peste 30 de ani: M-au luat cu salvarea

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Irina Loghin
Descriere foto: Captură video youtube/ Irina Loghin

Interpreta de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit care este stilul ei de viață.

Irina Loghin, supranumită și "regina muzicii populare" din România, a dezvăluit motivul pentru care este vegetariană de aproximativ 30 de ani. Cântăreața a avut grave probleme în trecut, care au determinat-o să ia definitiv această decizie.

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus "țineți-mă că mă prăbușesc"… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.", a spus Irina Loghin, potrivit impact.ro.

Ce mănâncă Irina Loghin

Chiar dacă a tăiat carnea de pe listă de câțiva ani buni, Irina Loghin a învățat însă să mănânce sănătos și își ia proteinele din alte surse, mult mai sănătoase. 

"Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a povestit Irina Loghin.

"Mișcarea este sfântă"

Totuși, nu doar alimentația o ajută pe interpreta de muzică populară să se mențină în formă. Aceasta a dezvăluit faptul că face și multă mișcare și a dat un sfat tuturor doamnelor.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.”, a spus interpreta de muzică populară.

Cât despre revenirea pe scenă, Irina Loghin a spus faptul că așteaptă calmarea situației actuale legate de pandemie. Așadar, fanii se așteaptă să o vadă iar pe scenă, în orice moment.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel