Irina Loghin, la un pas să fie ucisă. Artista a vorbit despre drama care a marcat-o profund: "Am început să ţip"

Data publicării:
Irina Loghin, sursa facebook
Descriere foto: Irina Loghin, sursa facebook

Irina Loghin a trăit un adevărat coșmar, în urmă cu câțiva ani. Artista a povestit cum a fost la un pas să fie ucisă.

Irina Loghin și-a dechis sufletul și a vorbit despre cel mai traumatizant moment din copilărie. Invitată în noul proiect al lui Dan Negru, ”Legendele”, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a fost la un pas să fie ucisă, în timp ce plimba oile. Cântăreața mărturisea că deși îi era urât și teamă, deoarece erau mulți lupi, a mers să-și ajute familia.

”Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât”, a spus artista.

Artista a mărturisit că a fost la un pas de moarte, după ce a confundat un lup cu cățelușul ei. În timp ce se apropia de el, aceasta a observat că era o adevărată haită de lupi, pregătiți să o atace. În acel moment, Irina Loghin a luat-o la fugă, iar haita de lupi după ea. Norocul artistei a fost că în acel moment și-a făcut apariția fratele ei și un prieten, care au scăpat-o de tragedie. Cu toate astea, Irina Loghin a mărturisit că a fost marcată profund, motiv pentru care nu va uita niciodată acea zi.

”Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta...m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a mai spus Irina Loghin în emisiunea lui Dan Negru.

Irina Loghin a dezvăluit "poțiunea magică" care i-a întărit imunitatea: "Beau în fiecare dimineață"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel