Irina Fodor, DEVASTATĂ de durere: Ziua asta m-a frânt

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Antena 1
Descriere foto: Captură video Youtube/ Antena 1

Irina Fodor a postat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare, în ziua în care a trebuit să-și părăsească familia.

Irina Fodor este cea care va prezenta noul sezon al competiției America Express- Drumul Aurului. Chiar dacă va fi o experiență inedită, care o va purta prin cele mai frumoase locuri ale lumii, vedetei i-a fost extrem de greu să își ia adio pentru două luni de la familia ei. În acest sens, soția lui Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă atât regretul, dar și entuziasmul ce a copleșit-o odată cu plecarea la aeroport.

"De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea. I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic.", a scris Irina Fodor pe Instagram.

Irina Fodor, totul din culisele Asia Express: Urmăm același traseu ca și concurenții

Ce mesaj a postat Răzvan Fodor, cu câteva ore înainte de plecarea soției lui

Nici Răzvan Fodor nu a lăsat această despărțire neobservată, postând, la rândul lui, un mesaj pe rețelele de socializare, unde îi transmite cele mai profunde gânduri parteneri lui. Chiar dacă nu este pregătit să stea atât de mult timp fără jumătatea sa, actorul este convins de faptul că revederea va fi extrem de frumoasă.

"În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Să ai grijă de Țuca!", a fost mesajul scris de Răzvan Fodor pe contul său de Instagram.

Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive: Punctul forte al relației noastre este...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel