Irina Fodor, momente grele în America Express: Nu am fost acolo ca să o văd

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Fodor a trecut prin clipe grele, în America Express.

Irina Fodor a plecat de aproximativ două săptămâni în America Express- Drumul Aurului. Totuși, ca să facă parte din acest show celebru, soția lui Răzvan Fodor a trebuit să facă sacrificii mari pe plan personal, pentru că aproximativ două luni va sta departe de fiica și de soțul ei. Din cauza carierei sale, frumoasa prezentatoare a mai ratat însă și un moment extrem de important pentru fata sa, care a absolvit clasa a patra. Vizibil emoționată, aceasta a transmis un mesaj pe rețelele sociale, unde și-a exprimat regretul pentru că nu i-a fost alături celei mici în această zi importantă pentru ea. Soțul ei este cel care o ține pe Irina mereu la curent cu lucrurile care se petrec acasă, dar și cu fotografii și poze sugestive.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență.

Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!â Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor.

Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că nu mai prezintă America Express: Îmi lipsește enorm

Irina Fodor a suferit o reacție alergică în timpul filmărilor acestui show

Recent, vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie care i-a îngrijorat pe toți. Aceasta a apărut pe rețelele de socializare cu mâna bandajată. Din fericire, nu a fost vorba despre o ruptură, însă Irina Fodor s-a ales cu o alergie la soare extrem de severă. Totul s-a întâmplat chiar dacă aceasta a folosit cremele de protecție necesare.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

Irina Fodor, totul din culisele Asia Express: Urmăm același traseu ca și concurenții

Motivul pentru care Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la America Express

Foarte mulți fani se așteptau să o vadă anul acesta pe Gina Pistol la cârma emisiunii de pe Antena 1. Chiar dacă până în ultima clipă, partenera lui Smiley ar fi dat de înțeles că așa se va și întâmpla, dezamăgirea multora a fost mare când anunțul oficial a fost făcut de Irina Fodor. În cele din urmă, pentru a lămuri situația, Gina Pistol a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a acceptat să meargă în această aventură.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

"Eu am avut o perioadă de două săptămâni când mă trezeam și spuneam "Gata, plec în Asia". Andrei mi-a zis atunci că orice decizie aș lua, el mă susține. Când mă duceam la filmări la Chefi la Cuțite mi se făcea dor imediat de ea. Legătura pe care o am eu cu copilul meu vine instinctiv. Aveam teamă la început, dar acum simt lucrurile. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult", a spus și Gina Pistol.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience