Irina Fodor a izbucnit în lacrimi. Gestul făcut de soțul ei a lăsat-o fără cuvinte: „Îi era dor de..."

Data publicării:
Sursa foto: Răzvan și Irina Fodor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan și Irina Fodor, instagram

Irina Fodor nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Totul a pornit de la un gest făcut de soțul ei, Răzvan Fodor. 

Irina Fodor a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soțului ei. Vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Mai exact, soțul vedetei i-a făcut o vizită neașteptată, dar un gest făcut de acesta a deranjat-o până la lacrimi pe prezentatoarea TV. Deși credea că a venit să o vadă că îi este dor de ea, acesta a sărit în brațele lui Sorin Bontea. 

„Când crezi că soțul tău a venit la Chefi fără limite să îți facă o surpriză și îți dai seama că, de fapt, îi era dor de Bontea…În seara asta, concursul continuă în Creta! Un carusel de emoții pentru mine, dar și pentru Chefi și concurenți!”, a scris Irina Fodor.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au rămas buni prieteni, după ce au format una dintre cele mai solide echipe de la Asia Express.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, se pot mândri cu o relație model, care durează de aproximativ 14 ani. Chiar dacă, ca în orice cuplu, mai există momente tensionate și între cei doi, frumoasa prezentatoare spune că reușesc întotdeauna să treacă peste ele, prin multă comunicare. În exclusivitate pentru Spectacola, Irina Fodor a dezvăluit și care este secretul ce stă la baza relației ei cu Răzvan Fodor.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel