Irina Deaconescu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă înainte de a naște: „Sunt în stare legumă”

Data publicării:
Sursa foto: Irina Deaconescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irina Deaconescu, instagram

Irina Deaconescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Soția lui Cristi Manea se pregătește să nască. 

Irina Deaconescu și Cristi Manea radiază de fericire. Vloggerița  va deveni mămică pentru a doua oară. La doar un an după ce a născut-o pe micuța Victoria, acum fotbalistul și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară. În aproximativ două săptămâni, Irina Deaconescu își va strânge bebelușul în brațe. Cu toate astea, recent, vloggerița le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că trece prin momente dificile.Aceasta a mărturisit că fiica sa cea mare, Victoria, i-a dat o răceală extrem de puternică.

„Am lipsit de pe meleaguri după ce am luat o răceală de toată frumusețea de la Victoria. Ea e bine acum. Eu sunt în stare legumă. Am avut multă treabă și n-am vlagă să mă ridic din pat. Toată povestea cu răceala a ales să se sincronizeze perfect cu durerile de burtă, bazin, spate.Iar mă mișc ca un pinguin. Mai am 2 săptămâni și nasc', a spus ea pe Instagram.

Din nefericire, graviduța nu poate să ia tratament cu antibiotic, iar singurul lucru pe care i l-a recomandat medicul a fost Vitamina C cu propolis. 

„După cum știți sunt foarte gravidă și nu există multe opțiuni atunci când vine vorba de tratament. Doamna doctor mi-a recomandat propolis cu vitamina C. După ce am avut TBC în copilărie și am luat cele mai puternice antibiotice, nu știu ce să zic', a continuat ea.

Irina Deaconescu va avea tot fetiță

Irina Deaconescu a aflat că va fi tot mămică de fetiță când era însărcinată în luna a șaptea. Vloggerița s-a declarat mulțumită, mai ales că fetița ei va avea atât o soră, cât și o prietenă. 

„Ieri am fost la doctor, bebe ste super bine, are un kilogram jumătate. Sunt însărcinată astăzi în 30 de săpătămâni, nici mie nu îmi vine să cred, sarcina este destul de mare. Preconizăm noi că o să nasc undeva în finalul lunii martie, începutul lunii aprilie.O să nasc un bebe în zodia berbec(…)O să avem încă o fetiță! Sunt foarte fericită, pentru că deja știu cum e să ai o fetiță. Victoria o să aibă o cea mai bună prietenă', a spus Irina pe Instagram, în urmă cu două luni.

Citește și: Mihai Bendeac, mesaj NEAȘTEPTAT de ziua Mirei: “Să ne bucurăm împreună de copilașul pe care urmează să-l avem împreună"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel