Mihai Bendeac, mesaj NEAȘTEPTAT de ziua Mirei: “Să ne bucurăm împreună de copilașul pe care urmează să-l avem împreună"

Data publicării:
Sursa foto: Mira și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mira și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea cu urarea pe care i-a făcut-o Mirei de ziua ei. 

Recent, frumoasa Mira a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. Artista a ales să-și petreacă ziua de naștere în Dubai. Vedeta a postat și câteva fotografii pe rețelele de socializare. Pe lângă sutele de urări primite din partea fanilor, Mira a primit și o urare surprinzătoare din partea lui Mihai Bendeac. 

”La multi ani! Sa ne fie bine amandurora si ss ne bucuram de copilasul pe care urmeaza sa-l avem impreuna! Vom fi o familie minunata! Te iubesc!”, a comentat Mihai Bendeac la fotografia Mirei.

Mira i-a răspuns: ”M-ai lăsat fără cuvinte…”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

 Actorul vrea să o cucerească pe artistă cu ajutorul bunicii

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac este îndrăgostit de Mira. În urmă cu ceva timp, actorul a recunoscut faptul că Mira se încadrează în tipologia de femeie pe care o caută. Recent, Mira a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie într-o relație cu Mihai Bendeac. Artista a fost invitată la un post de radio, acolo unde a fost întrebată de ce nu a luat în calcul posibilitatea unei relații cu actorul, mai ales ca s-a despărțit recent de iubit.

Fără vreo reținere, Mira a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu se vede într-o relație cu juratul de la iUmor din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică.  Mai exact, artista a făcut referire la depresia cu care se confruntă actorul, despre care chiar acesta a vorbit în nenumărate rânduri.

Cu toate astea, se pare că Mihai Bendeac nu renunță, astfel că s-a decis să o surprindă pe artistă așa, într-un mod inedit. Mai exact, Mira s-a trezit la ușă cu un pachet trimis chiar de către Mihai Bendeac. Ce se afla în el? Mâncare gătită de bunica lui.

Artista nu s-a putut abține, astfel că a împărtășit toul cu fanii ei, pe rețelele de socializare.

Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul avem negresă, musaca, doamne cum arată! Am ciorbiță și aici măncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat. Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea! Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească” a spus Mira pe Instagram.

Ulterior, Mihai Bendeac i-a transmis bunicii sale mulțumirile artistei. Aceasta a ținut să precizeze că a făcut totul cu multă dragoste.

„N-am obosit făcând mâncare, am făcut-o cu plăcere! Când gătești din inimă îți iese orice” a spus bunica lui Bendeac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel