Ipoteză în cazul decesului lui Matthew Perry. Moartea actorului ar fi fost "cauzată de un medicament necunoscut", susține un fost medic legist

Data actualizării: | Data publicării:

Un fost medic legist a susținut că moartea lui Matthew Perry ar fi fost cauzată de un 'drog necunoscut'.


Starul din Friends a murit la vârsta de 54 de ani în locuința sa din Los Angeles, pe 28 octombrie.


Matthew Perry, care a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj, a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park pe 3 noiembrie.


Cauza morții nu a fost încă stabilită oficial de către medicul legist al comitatului LA; cu toate acestea, nu este tratată ca fiind suspectă.


Rezultatele complete ale analizelor toxicologice vor mai dura câteva săptămâni, dar o primă investigație a arătat că acesta nu avea fentanil sau metamfetamine în organism în momentul morții sale.


Cu toate acestea, săptămâna aceasta, OK! relatează că fostul medic legist șef, Dr. Michael Baden, insistă că moartea lui Perry ar fi fost cauzată de prezența "unui drog necunoscut".

 

Dr. Baden a declarat pentru Fox News Digital: "Au cam 99% din ceea ce vor obține în acest moment, în ceea ce privește informațiile, și pot să le publice acum, sau pot aștepta încă câteva săptămâni pentru că sunt în căutarea unui medicament necunoscut".

El a adăugat: "S-ar putea să facă lamele microscopice, dar acum sunt aproape două săptămâni, așa că toxicologia ar trebui să fie gata".


Certificatul de deces al lui Perry, obținut la începutul acestei luni de E! News, îl menționa pe informator ca fiind tatăl vitreg al lui Perry, jurnalistul de la Dateline, Keith Morrison.


Documentul a confirmat, de asemenea, că autoritățile au notat ora decesului ca fiind 16:17 p.m. PST la reședința sa din Pacific Palisades, în afara Los Angeles-ului.

În certificatul de deces, autoritățile au precizat că nu au existat alte condiții semnificative care să contribuie la moartea sa.

 

Certificatul de deces a dezvăluit, de asemenea, locul în care Perry a fost înmormântat.

Deși echipele de intervenție de urgență au inițiat "situație de salvare în apă", deși Perry a fost găsit mort la fața locului, detaliile sunt încă evaluate și investigate de autorități, notează Metro. 

De la moartea sa, atât fanii lui Perry, cât și colegii săi și-au exprimat durerea prin omagii emoționante.  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel