Iosif Rotariu, despre starea de sănătate a fiicei sale: „Numai ea știe prin câte a trecut”

Data actualizării: | Data publicării:
Iosif Rotariu, captură video Youtube
Descriere foto: Iosif Rotariu, captură video Youtube

Iosif Rotariu a dezvăluit cum se simte în prezent fiica sa, Kassandra.

Iosif Rotariu, celebrul fotbalist, a povestit la ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, la PRIMA TV, cum se mai simte fiica sa, Kassandra. După o luptă care a presupus peste 50 de operații, Kassandra se pregătește de majorat și de o întâlnire cu o nouă echipă de medici, de la Paris. Care este starea ei fizica și psihică a aflat Cristi Brancu de la Iosif Rotariu.


„Kassandra este bine, învață foarte bine la școală. Numai ea știe prin câte a trecut. Au fost foarte multe operații, vor mai fi. Important e că ea este foarte curajoasă, încearcă să meargă înainte în viață. Pentru ea, cel mai important lucru este să învețe foarte bine. Am fost acum 2 luni cu ea la control, la Strasbourg, i-am făcut toate investigațiile. Pe 25 aprilie împlinește 18 ani. Și va trece de la pediatrie la adulți și o comisie care vine de la Paris va studia dosarul și va lua o hotărâre. O va lua prin vară, toamnă, pentru că se oprește din creștere și e nevoie de o altă proteză la picior. Are 1.67 metri și s-a oprit din creștere. Ea s-ar fi înălțat și mai mult la celălalt picior, dar i-au făcut o injecție la Strasbourg, la celălalt picior, și acum s-a oprit din creștere. Vor lua decizia și ne vor anunța ce vor hotărâ cu ea. Însă, sigur anul acesta vor schimba proteza”, spune Rotariu despre starea actuală de sănătate a Kassandrei.

Deși anul trecut a fost prezentă, alături de tatăl ei, într-o intervenție prin Skype în emisiunea lui Cristi Brancu de la PRIMA TV, acum fiica fotbalistului nu a mai dorit mediatizarea: ”Din păcate, Kassandra nu prea mai vrea să fie mediatizată. Chiar am avut o discuție cu ea și ea a zis:

„Nu, tata! Ca tu nu știi ce e în sufletul meu și nu știi prin ce trec eu, nu ai fost în locul meu». O las să plângă, să se descarce. Dar cred că o conving, pentru că merită să o vadă lumea și acum. Arată foarte bine, s-a maturizat, învață foarte bine”, a explicat fotbalistul. Iosif Rotariu i-a spus lui Cristi Brancu că nici el nu a fost atât de puternic precum Kassandra: ”Ea are probleme, are dureri aproape în fiecare zi. De la proteză i s-a deformat puțin coloana. Dar nu se plânge. Face fizioterapie. Dar e foarte, foarte puternică din punct de vedere mental. Stă până noaptea târziu să își facă temele, merge permanent la școală. Atât de puternic nu am fost nici eu, când am fost jucător. Am avut și eu niște intervenții chirurgicale, dar nu am fost atât de puternic. Ea, însă, vine zâmbind acasă de la școală.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel