Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, prima reacție după ce și-au dat demisia de la KISS FM: „A venit timpul să pasăm altcuiva salariul”. Care este adevăratul motiv al plecării

Data publicării:

Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM.

Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu nu mai prezintă matinalul de la Kiss FM. Anunțul a fost făcut de către postul de radio, pe pagina de Facebook, însă cei doi prezentatori s-au adresat și ei publicului, cu privire la plecarea bruscă, după 5 ani, respectiv 8 ani de emisie. 


„Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuţi la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei' şi Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieţii, vă mulţumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi pentru că aţi făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România. Atât pe noi, cât şi pe «ursuleţi», ne aşteaptă succese noi! WE KISS YOU!', a fost mesajul postului de radio Kiss FM.

Ionuț Rusu, după 5 ani de matinal:


„După mai bine de 5 ani în cazul meu, și 8 ani în cazul colegului Andrei, a venit timpul să pasăm altcuiva salariul. Decizia a fost luată de comun acord cu Kiss Fm fără niciun soi de resentimente. Dimpotrivă, rămânem foarte buni prieteni cu toți cei de acolo. Motivul acestei plecări este nevoia de a experimenta și alte căi prin care să ne bucurăm, atât noi, cât și publicul de ceea ce facem. Aș vrea să le mulțumesc, în primul rând, celor de la Kiss FM că au avut încrederea să lase un om cu o anxietate socială ridicată să vorbească la un microfon ce se adresează unui public de câteva milioane de oameni la cel mai ascultat post de radio din România (riscant, dar a ieșit ceva până la urmă).


Tot în primul rând, le mulțumesc ascultătorilor pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine (în primele 10 emisii am scos 15 cuvinte maxim, meritam să fiți mai răi cu mine) și pentru modul în care alegeau să fie parte din povestea mea, deși în multe situații băteam câmpii grav. Mi s-a întâmplat în repetate rânduri să nu-mi găsesc cuvintele și m-ați completat. Mi s-a întâmplat să am câte o zi nefastă și m-ați înveselit. Iar asta vă plasează într-un loc special în sufletul meu (în penthouse-ul inimii). (…) Hai că deja sunt prea multe mulțumiri. Să rămâneți la fel de matinali (că asta înseamnă că aveți job și vă merge bine) și să nu vă luați prea în serios că trec toate! Vă țuc și ne revedem cu proiecte faine tare, promit”, a transmis Ionuț Rusu pe Facebook.

 


 Andrei Ciobanu, după 8 ani de matinal


 „Acum ceva timp, abia terminasem un spectacol în Timișoara și stăteam pe o terasă din oraș, beam o bere rece și mă gândeam la nemurirea cărăbușului, probabil. La un moment dat însă mi-a sunat telefonul, iar acest apel urma să-mi schimbe viața. La capătul celălalt al firului era directoarea de programe Kiss Fm care avea o propunere pentru mine. Așa a început totul.
Nici nu-mi vine să cred că au trecut 8 ani de-atunci, sau cum ar spune mamițica ”ai de capul meu, ce-am îmbătrânit”. Dar știm foarte bine că toate lucrurile au și un final, în afară de mandatul administratorei de la blocul meu, aparent, că aia o să fie în funcție și la a doua venire a lui Iisus. Pentru mine însă, a venit momentul să îmi iau rămas-bun de la voi, de la ascultătorii noștri dragi, de la cei care mi-ați fost atât de buni prieteni și care mi-ați dat energia și puterea să mă trezesc atâția ani la 5 jumate dimineața. Am vorbit la telefon, pe unii dintre voi chiar v-am cunoscut personal și, fără să exagerez cu nimic, vreau să știți că v-am citit absolut toate mesajele pe care le-ați trimit pe whatsapp în toți acești ani, chiar și pe alea cu înjurături (ai auzit, bă, Mihai din Bistrița? Ți-am citit mesajele, fi-ți-ar fața aia) 
Vai de capul meu, niciodată nu m-am priceput la despărțiri, efectiv am emoții... Deci, reiau: faptul că am fost atât de aproape de voi în fiecare dimineață cu vocea și cu sufletul, cu defecte și calități, cu zâmbete sau lacrimi, pentru mine a fost un real privilegiu. Am împărtășit cu voi aproape fiecare lucru care se întâmpla în viața mea, oricât ar fi fost de amuzant, trist, enervant sau intim (nu cred că vom uita prea curând povestea cu oprirea la benzinărie în drum spre radio din cauza unei șaorme).
SImt că legătura care s-a creat între noi este una extrem de strânsă și abia aștept să ne întâlnim din nou. Vă mulțumesc fiindcă m-ați primit la voi în case, exact așa cum sunt, cu bune și cu rele. A fost o onoare să vă simt alături și vreau să știți că veți rămâne o parte din inima mea pentru totdeauna. Vă pup cu drag!
P.S. - Ursuleții s-au trezit, bună dimineața!
P.P.S. - Eu încă sper să-mi dea Ionuț banii pe pariu”, a scris Andrei Ciobanu pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel