Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce l-a reclamat la Poliție pe fiul său, Fulgy: ”Își dorește să fie remarcat”

Data publicării:
Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații, după ce l-a reclamat la poliție pe Fulgy.

Noaptea trecută, băiatul Clejanilor a fost ridicat de către poliție din locuința sa, după ce a fost reclamat către organele legii chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amenințările la adresa lui, în cadrul unui Live pe Youtube, dar și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor.

Fulgy a fost agresiv cu oamenii legii, motiv pentru care, după audieri, acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din București.

Acum, Ioniță dee la Clejani a venit și cu prima declarație despre cele întâmplate cu fiul său. Potrivit acestuia, Fulgy  vrea să se facă remarcat sub forma artiștilor internaționali pe care îi urmărește.

”Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise

 Recent, artista a publicat la InstaStory mai multe filmulețe din timpul unui spectacol, acolo unde era acompaniată de fiul ei și plângea, în timp ce îl strângea în brațe. În dreptul acestor imagini, artista a precizat că Fulgy este „puiul ei” indiferent de ceea ce se întâmplă și că va rămâne așa până ce ea nu va mai fi în viață.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel