Fulgy a fost internat la un spital de psihiatrie. Fiul Clejanilor l-a amenințat pe tatăl său și a fost agresiv cu oamenii legii

Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Fulgy, fiul Clejanilor a fost internat la un spital de psihiatrie, după ce a fost agresiv cu oamenii legii.

Noaptea trecută, băiatul Clejanilor a fost ridicat de către poliție din locuința sa, după ce a fost reclamat către organele legii chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amenințările la adresa lui, în cadrul unui Live pe Youtube, dar și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor.

Fulgy a fost agresiv cu oamenii legii, motiv pentru care, după audieri, acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din București.

În urmă cu o zi, Fulgy a amenințat mai multe persoane publice în mediul online, dar și pe tatăl său, asta după ce a primit refuzul unui cazino din mall, în momentul în care a încercat să intre în interior. Acesta s-a luat la ceartă și cu paznicii, i-a scuipat, i-a amenințat și le-a adresat mai multe injurii.

"În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el, cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel