Ioniță de la Clejani i-a cerut scuze lui Alex Velea pentru toate jignirile aduse de Fulgy: „Sunt vorbe spuse-n vânt”

Data publicării:
Ionită de la Clejani, Alex Velea/ colaj/ sursa Instagram
Descriere foto: Ionită de la Clejani, Alex Velea/ colaj/ sursa Instagram

Ioniță și Viorica de la Clejani le-au cerut scuze public lui Alex Velea și Antoniei pentru situația creată de fiul lor. 

Familia Clejanilor trece prin momente grele, după ce Fulgy a iscat un imens scandal mediatic. Tânărul a adus acuzații grave la adresa lui Alex Velea, dar și jigniri gratuite Antoniei. Ioniță și Viorica de la Clejani au mers în emisiunea Xtra Night Show pentru a lămuri lucrurile și pentru a explica de ce a avut fiul lor acele reacții acide. 


Cei doi susțin că vor merge la Alex Velea și la Antonia pentru a discuta situația creată și le-au cerut scuze public pentru tot ce a spus Fulgy la adresa lor. Ioniță crede că s-a întâmplat ceva la studioul lui Alex Velea deoarece Fulgy și-a schimbat radical părerea pe care o avea despre cuplul Alex Velea - Antonia. 


„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.


Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show. 


Alex Velea a spus că este alături de familia Clejanilor și a postat pe InstaStory un mesaj pentru Ioniță și Viorica de la Clejani. Chiar dacă și-a arătat susținerea, acesta a dat de înțeles că ceea ce Clejanii au spus legat de strategia de promovare a fiului lor, nu ar fi adevărat. 


„Suntem alături de familia ‘Clejanilor’, care a fost forțată de împrejurări să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile copilului lor sunt doar o ‘strategie de Marketing'”, a scris Alex Velea la InstaStory.

 

Citește și: Smiley vrea să lanseze o piesă alături de fiica lui, Josephine: „Chiar şi atunci când plânge sună muzical”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel