Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului pentru reabilitarea lui Fulgy: „Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook
Descriere foto: Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Ioniță și Viorica de la Clejani îi iau apărarea fiul lui lor, Fulgy. Cei doi dau vina pe anturajul băiatului. 

Ioniță și Viorica de la Clejani au ajuns la capătul puterilor. Cei doi sunt îngrijorați pentru starea fiului lor și spun că anturajul a fost cel care l-a adus pe Fulgy în această situație. Băiatul Clejanilor a fost ridicat de către poliție din locuința sa, după ce a fost reclamat către organele legii chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amenințările la adresa lui, în cadrul unui Live pe Youtube, dar și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor.


Clejanii spun că își vor susține fiul indiferent de greșelile pe care le va face și vor fi alături de el necondiționat. Ba mai mult, aceștia spun că Fulgy este unul dintre miile de cazuri de adolescenți care cad pradă anturajelor greșite și substanțelor interzise. Ioniță cere statului român să se implice mai mult în salvarea tinerilor care o iau pe căi greșite. 


„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acest copii sunt vulnerabili? Copiii ășstia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sun copii buni, sunt copii talentați. Nu sutn pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.


Viorica spune că nu se poate odihni noaptea din cauza situației tensionate din familie și dă vina pe fostele iubite ale lui Fulgy, care l-ar fi îndemnat să consume substanțe interzise. 


„Eu l-am crescut foarte furmos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”, a spus și Viorica de la Clejani.

 

Citește și: Fulgy a fost internat la un spital de psihiatrie. Fiul Clejanilor l-a amenințat pe tatăl său și a fost agresiv cu oamenii legiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel