Ion Dichiseanu este internat de 3 luni în spital. Fiica actorului are vești bune despre starea lui de sănătate

Data publicării:
Ioana Dichiseanu, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, sursa facebook

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a dezvăluit care este starea de sănătate a tatălui ei. 

Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Celebrul actor este internat în spital de trei luni de zile. Ioana îi acuză pe medici că nu i-au pus diagnosticul greșit tatălui ei. Chiar dacă nu a fost încă externat, fiica actorului spune că tatăl ei se simte mult mai bine acum și are vești bune pentru toți oamenii care așteptau cu sufletul la gură să afle noi detalii despre starea lui de sănătate. 


„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”, a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.


Ion Dichiseanu abia așteptă să fie externat pentru a putea merge acasă. Ioana spune că ultima oară când a vorbit cu el la telefon, aceasta a fost cea mai mare dorință a actorului, ba mai mult aceasta susține că tatăl ei a fost diagnosticat greșit la o clinică privată. 


„Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine.


La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, a mai dezvăluit Ioana. 

 

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, detalii șocante despre starea de sănătate a tatălui său: ”Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel