Fiica lui Ion Dichiseanu, detalii șocante despre starea de sănătate a tatălui său: ”Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Data publicării:
Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu a răbufnit după ce a găsit un motiv pentru care tatăl său se află la pat, de trei luni de zile. Aceasta  are de gând să dea medicii în judecată. 

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Ioana, fiica marelui actor, a transmis un mesaj de disperare pe rețelele de socializare. Femeia este îngrijorată de starea de sănătate a părintelui său și explică, în amănunte, de la ce au pornit problemele medicale ale tatălui său și motivul pentru care Ion Dichiseanu stă la pat de mai bine de trei luni de zile.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, declara fiica lui Ion Dichiseanu pe Facebook.

Fiica lui Ion Dichiseanu este hotărâtă să ia atitudine în acest caz și vrea să demonstreze că erorile unor cadre medicale au dus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, a declarat Ioana Dichiseanu la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel