Ion Caramitru, mesaj emoționant la ceas aniversar: „Teatrul nu poate lipsi din viaţa noastră, niciodată”

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jonatan Moerman,
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jonatan Moerman,

Preşedintele UNITER, Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti, a transmis, marţi, un mesaj cu prilejul împlinirii a 60 de ani de existenţă de către Teatrul de Comedie, subliniind că acesta aduce "iubire, fericire şi milioane de zâmbete şi râs sănătos".

"Împlinirea a 60 de ani de teatru reprezintă un eveniment deosebit de emoţionant, salutat cu bucurie şi mândrie de noi toţi. Teatrul de Comedie ajuns la această vârstă este o fiinţă vie, împlinită, rarisimă, care aduce iubire, fericire, milioane de zâmbete şi râs sănătos. Energia ei e molipsitoare şi avem nevoie de ea zi de zi. Teatrul nu poate lipsi din viaţa noastră, niciodată. E ca o boală incurabilă căreia nu i se găseşte leac. Şi nu vaccinul te poate vindeca de ea, ci numai încăpăţânarea de a rămâne viu şi nevătămat. 'Pandemia - tristă rimă la comedie'... Nu mai e mult şi vom reveni pe scenă. Numai acolo suntem noi înşine. Asta vă şi doresc acum, la ceas aniversar, să vă fiu spectator şi să căutăm împreună misterul teatrului", a subliniat Caramitru, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie.

"Fie ca iubirea publicului să vă însoţească, să vă dea putere şi pe noi să ne vindecaţi prin râsul vostru sănătos! La mulţi ani cu bucurie, dragi colegi!", a completat Ion Caramitru. El a adăugat că Uniunea Teatrală din România urează "La mulţi ani!" întregii echipe a Teatrului de Comedie şi fiecăruia în parte, notează Agerpres.

Teatrul de Comedie sărbătoreşte marţi cei 60 de ani de la înfiinţare printr-o serie de evenimente prezentate online pe paginile proprii de Facebook şi Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel