Ioana Tufaru, declarații dureroase despre mama sa. Ce a spus despre Anda Calugăreanu, care ar fi împlinit 75 de ani

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru a făcut mărturisiri dureroase despre răposata sa mamă, celebra Anda Călugăreanu.

Pe 24 octombrie, Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani.  Ioana Tufaru, fiica sa, este îngenunchiată de dorul mamei sale și nu a putut să treacă peste acestă pierdere mare din viața ei. Aceasta a mărturisit că plânge de fiecare dată când vede pozele cu mama ei. Ioana Tufaru a devenit și ea mamă, iar dorul de cea care i-a dat viață este și mai mare. . Ioana Tufaru a mărturisit în cadrul unui interviu că ea are pregătit un loc de veci în Cimitirul Bellu chiar lângă mama sa.

„De ziua mamei, strâng la piept pozele cu noi, în care eram fericite, am zeci de fotografii. Mi-e atât de dor de ea! Din păcate, nu am și alte lucruri care i-au aparținut, pentru că m-am tot mutat, cu casa, de colo-colo, și s-au risipit. În fiecare an, de ziua ei de naștere, împart pachete cu mâncare și merg la cimitir, ca să aprind lumânări și să îi duc flori.

Și mama și tata sunt înmormântați în același cimitir, la Bellu, la câteva alei distanță. Când voi muri, voi fi din nou cu măicuța mea, am un mormânt chiar lângă ea, la Bellu. Nici nu vreau să mă gândesc să mă înmormânteze în alt cimitir”, ne-a mai mărturisit Ioana Tufaru. Solista Anda Călugăreanu s-a stins din viață în urmă cu 30 de ani, la scurt timp după ce fusese diagnosticată cu cancer pulmonar.”, a mărturisit Ioana Tufaru pentru playtech.ro

 

Ioana Tufaru a scris o carte în memoria mamei sale

 

Fiica Andei Călugărenu i-a închinat mamei sale o carte. Ioana Tufaru urma să lanseze cartea luna aceasta, , dar unii artiști care trebuiau să aibă pasaje în carte au întărziat cu mesajele, motiv pentru care s-a anulat pen tru anul viitor.

 

„Voiam să fac lansarea în luna octombrie, dar, din cauza artiștilor care au întârziat să îmi scrie despre mama, trebuie să mai aștept. Nu că nu vor, dar mă duc cu vorba. În aceste condiții, am zis să mai amân evenimentul pentru la primăvară. Primesc drepturile de autor în două tranșe, nu sunt sume foarte mari, dar sunt bune, mă ajută. Valoarea este în jur de maximum 1.000 de lei anual. Din ei îmbrac copilul, mai plătim treburile casei.„, a spus Ioana Tufaru pentru playtech.ro.

 

Citește și: Pepe, despre întoarcerea în televiziune. Care este motivul pentru care artistul a refuzat proiectele cu Antena 1: "Nu se justifică nici financiar"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 oct 2021, 10:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience