Pepe, despre întoarcerea în televiziune. Care este motivul pentru care artistul a refuzat proiectele cu Antena 1: "Nu se justifică nici financiar"

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe a dezvăluit motivul pentru care nu se întoarce momentan în televiziune, dar și de ce a refuzat proiectele cu Antena 1.

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Pe lângă cariera muzicală, de-a lungul timpului, cântărețul a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune. Acum, artistul a decis să ia o pauză pentru a se concentra pe emisiunea sa online. Invitat în cadrul unui podcast, artistul a explicat motivul pentru care momentan nu se mai întoarce în televiziune.

Pepe a mărturisit că a fost contactat de mai multe ori pentru a face parte din mai multe proiecte, însă a refuzat. Artistul a mărturisit că nu a găsit încă proiectul care să i se potrivească și să-l facă să semneze un nou contract de televiziune.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

De asemenea, Pepe a precizat că a fost sunat de la Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, însă a refuzat pentru că filmările show-ului se suprapuneau cu proiectele sale personale pe care se concentrează în prezent.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)”, a declarat Pepe.

 

Pepe se confruntă cu probleme financiare


Potrivit wowbiz.ro, Nicolae Ionuț Pascu, pe numele din buletin, a avut o cifră de afaceri cu firma lui de 341.022 lei și o pierdere de 109.585 lei (cu 200.000 de lei mai puțin decât în anul precedent, când a ieșit pe profit). Datoriile firmei au crescut până la 356.921 lei iar numărul angajaților a scăzut de la 9 la 3.


Potrivit aceleiași surse, și cea dea doua firmă deținută de artist a avut de suferit. Deși a avut cifre mai modeste, a înregistrat un mic profit, de 10.506 lei (la o cifră de afaceri de 105.594 lei).


Pe lângă faptul că nu au mai fost concerte și evenimente, Pepe a încheiat și contractul cu Antena 1: ”Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la TV? În plus, nici timp nu am”, a declarat Pepe pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel