Ioana Simion și Ilie Năstase vor petrece Paștele împreună: „Cum oare să-l las singur?”

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Chiar dacă au depus actele de divorț, Ioana Simion și Ilie Năstase vor petrece Sărbătorile Pascale împreună. 

Ilie Năstase și Ioana Simion au decis în urmă cu câteva săptămâni să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă au depus actele de divorț, cei doi au reușit să treacă peste scandalul monstru și au dat la pace.

Deoarece Ilie se înțelege de minune cu familia brunetei, aceasta a decis să petreacă Sărbătorile Pascale împreună. Ioana spune că l-a iertat și nu îl poate lăsa singur într-o zi atât de importantă. 


„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Citește și: Ioana Simion, amănunte despre relația cu Ilie Năstase: „Am iertat, mai ales că suntem în post...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel