Ioana Simion, amănunte despre relația cu Ilie Năstase: „Am iertat, mai ales că suntem în post...”

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook

Ioana și Ilie Năstase au decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate. Ce decizie uimitoare a luat bruneta?

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze, în urmă unui scandal monstru. Bruneta l-a acuzat pe fostul tenismen că ar fi abuzat-o. Ioana a chemat poliția la acel moment deoarece vedetei i-a fost frică nu va scăpa cu viață din locuința în care cei doi stăteau împreună. Chiar dacă au decis să pună capăt relației, Ioana afirmă că Ilie și-a dorit să păstreze o relație de prietenie. 


„Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult. 


După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat. M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent”, a spus Ioana Năstase pentru Click.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel